Lost in my dreams

Mina tre allra största drömmar i livet (i ordning).

1. Att få åka ut till stallet varje dag, till sin alldeles egna häst. Hämta grimman och hämta en fluffig islandshäst i hagen, gå sakta, njuta av sin andra hälft som går bredvid en. Att få dra borsten mot sin häst och se den njuta av ens närvaro. Hämta sadeln och tränset, sitta upp (utan att behöva ändra stiglädrena!!!) och rida iväg.
Kanske ta ett träningspass i paddocken och känna kemin stämma så bra eller njuta av en tur i skogen och känna att jag och hästen är det enda som existerar.
Att skriva hästens namn i alla böcker, att äga något så värdefullt. Att äga ett liv, att äga en bästa vän. Att veta att man aldrig kommer förlora varandra. Att inte behöva veta att det inte varar för evigt.
En egen islandshäst.

2.
Att sitta i bilen eller tåget, mot staden där det kommer hända. Med biljetten i väskan, och pirret i magen. Åka mot Göteborg galopp. Stå i folkmassan, titta mot scenen. Ha roligt medan de första banden spelar, och få uppleva känslan när dem går upp på scenen. När världens finaste, underbaraste, häftigaste människor kliver upp på scenen och förbereda sig. Skrika och hålla på som alla andra, när Serj, Daron, John och Shavo ska spela. Att se det bästa bandet någonsin, höra gitarrspelet, trumslagen och rösten.
Se System of a down spela på metaltown.

3.
Att sitta på ett flygplan som är på väg mot drömmarnas land. Se bergen och alla dalar, grönt, brunt och grått. Få se tvättäkta islandshästar, med rent isländskt blod. Som aldrig varit någon annanstans än island. Att få sitta på en häst tilsammans med massor av andra och rida på det platta landet.
Resa till island.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0